The 14th Set – Set de Pensule Complet

Pensulele sunt din fibre sintetice High-Quality, imitând perfect parul natural, fiind deosebit de moi la atingere. Pot fi folosite in texturi cremoase si uscate.


03 – Este o pensula mare de pudra, pufoasa cu fibre flexibile, deosebit de moi. Are vârful aplatizat, făcând astfel posibila aplicarea pudrei și pe zone mai mici.

04- Este o pensula de forma “Bullet” , ușor ascutita ideală pentru un blending de precizie in zone mici. 

05 – Este o pensula în forma de Flacăra, care poate fi folosita în blending.

06 – Este o pensula pufoasa ovala, aplatizata. Este perfecta pentru aplicarea fardurilor, dar și pentru estomparea fardurilor in sens liniar.

07 – Este o pensula plata pufoasa cu vârful ușor în „V” și aplatizat. Poate fi folosit în aplicarea fardului, pigmenților, dar și a concealer-ului. Poate fi folosita și în blending liniar.

08 – Este o pensula de blending, cu firele flexibile, in forma de para, care realizează un blending fin. Poate fi folosită și in aplicarea bazelor pe pleoapa dar și a fardurilor.

09 – Este o pensula cilindrica, cu forma „Bullet”. Poate fi folosita în blending, aplicarea fardurilor în zone mici, mai greu accesibile.

10 – Este o pensula pufoasa, creată pentru realizarea conturing-ului atât in texturi cremoase cât și in cele uscate.

11 – Este o pensula pufoasă, cu o forma deosebita, tăiată angulat. Este ideală pentru fond de ten, dar și conturing.

12 – Este o pensula plata, conceputa pentru aplicarea bazelor pe pleoapa, dar și a concealerului. Poate fi  folosita și în aplicarea glitterelor și a pigmentilor pe pleoapa.

13 – Este o pensula cu fire flexibile plata pufoasa, cu vârf rotund. Poate fi folosită atât in blending, cât și in aplicarea bazelor și a concealer-ului intr-un strat aerat.

14 – Este o pensula pentru sprâncene, foarte ferma în vârf. Poate fi folosita și pentru eyeliner.

Acest produs face parte din urmatoarele Bundle-uri

Cosul meu

0

Cele mai vandute

Lansari

Subtotal

Taxa

Reducere

Livrare (Calculat la finalizare comanda)

-

whatsapp